smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

TAMMIKUUN KURSSILAISET THAI/K1

Tässä vielä kertausta ryhmistä, varsinaista sparriryhmää ei ole, paitsi lauantaisin, joten niissäkin treeneissä, missä on mainittu sparraus, kurssilaiset voivat olla keskenään ja nimenomaan harjoitella ohjatusti sparrausta.
Eli kaikilla jatko on turvallista, myös ohjaajat huomioivat tämän.
Voi kokeilla vähän eri ryhmiä ja katsoa, mitkä on itselle sopivia.
Hanskoista vielä koko-asiaa: naisille suositellaan 10-12oz (voi olla isommatkin) ja miehille 12-16oz. Isoille kavereille siis isommat.
Kysykää ohjaajilta vielä rohkeasti asioita ja jos tulee kysyttävää.

Keskustassahan mennään vielä myös kurssitreeniajoilla.

Peruskurssin jälkeen olette tervetulleita kaikkiin harjoituksiin, jos vain varusteet löytyy.
Minimi on hanskat, säärisuojat, alasuojat ja shortsit. Jos sparriryhmissä käytte niin kyynerpääsuojat, hammassuojat ja pääsuoja myös.

Tässä vähän avattu millaisia eri treenit ovat. Käykää rohkeasti kokeilemassa vaikka kaikkia!

Naisten Kuntothai: ma ja ke klo 17. Tekniikkaa ja välineitä. Kaikentasoisia harrastajia, tässä ryhmässä oli myös peruskurssi ja samalla ajalla jatkoryhmä. Ei sparraamista.

Muaythai ma ja ke klo 18:30: Tämä meni joskus nimellä "ottelijaryhmä", koska otteluihin tähtäävät käyvät näissä. Suurin osa on silti ihan tavallisia harrastajia ja myös kaiken tasoisia löytyy tästä ryhmästä.
Tekniikkaa, välineitä ja sparria. Voi tulla myös suoraan kurssilta tähänkin.

Muaythai jatkoryhmä: ma ja ke klo 20. Välineitä, tekniikkaa ja kevyttä sparria. Eri tasoisia harrastajia.

Kuntothai ti ja to klo 17: tekniikkaa ja välineitä, ei sparraamista. Osa käynyt toistakymmentä vuotta ja osa kurssilta tulleita.

Mitsitreenit pe klo 17:30: välineitä 5 erää. Kunnon tehotreeni, näiden jälkeen voi hyvillä mielin aloittaa viikonlopun. Kaikki ottavat oman kuntonsa mukaan.

Muistakaa myös lauantain oheisharjoitteet, kahvakuulaa klo 13 ja vaihtuva ohjelma esimerkisi joogaa tai Jussi Koivulan nyrkkeilytreeni. Myös ohjattuja muaythaitreenejä aina silloin tällöin jonka ohjaa seuramme päävalmentaja.
Sparriryhmä lauantaisin klo 13-, tässäkin vähemmän harjoitelleet voivat olla keskenään.