smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

CHITALADA FINLANDIN SUOSITUT PERUSKURSSIT STARTTAAVAT SYYSKUUN ALUSSA!

Pirkanmaan parhaassa ja menestyneimmässä kamppailuseurassa alkavat jälleen suositut peruskurssit!
Kursseina Muaythai-Thainyrkkeily/K1-Kickboxing, Naisten kuntothai ja Krav Maga. Lisäksi Junnuthai 7-14 vuotiaille, joiden harjoituksiin voi tulla mukaan joka lauantai klo 11.45.
Ja nyt samalla maksulla voit osallistua halutessasi kaikille kursseille!
Kurssien hintaan sisältyy normaalien ohjattujen lajiharjoitusten lisäksi viikottainen ohjattu kahvakuula-/toiminnallinen harjoittelu, viikottainen ohjattu BJJ/MMA/Lukkopainitreeni, sekä viikottainen vapaa-vuoro. Lisäksi kurssin hintaan sisältyvät mm säännölliset Jooga-tunnit ja ammattinyrkkeilijä Jussi Koivulan pitämät nyrkkeilytunnit.
HUOM: Syksyn uutuuksina sali aukeaa myös sunnuntaisin, jolloin kurssin jälkeen tarjoamme ohjattuja harjoituksia viikon jokaisena päivänä, sekä aloitamme myös viikottaiset, ohjatut päivätreenit!
Lisäksi nautit seuran monista jäseneduista, mm mahdollisuudesta käyttää n 800m2:n modernia kuntosalia, Steel Gymiä erikoishintaan 25€/kk ja saat alennusta yhteistyökumppaneiltamme jäsenkortillamme.
Mikäli haluat harrastaa kamppailulajeja mukavassa ja ammattitaitoisessa seurassa vain kuntoilumielellä, haluat tähdätä kilpakehiin, tai haluat oppia tehokasta itsepuolustusta kokeneiden ohjaajien avulla Krav Magassa, niin Chitalada on juuri sinun valintasi!
Tervetuloa mukaan!


https://www.facebook.com/groups/Chitalada/