smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

HALUATKO ILMAISEN SEURAN T-PAIDAN, TAI HUPPARIN? SUOSITTELE PERUSKURSSIA KAVEREILLESI!

Seuran kurssien markkinointia on mietitty muutettavaksi siten, että kokemuksen ja tutkimusten mukaan, perinteiset lehti-ilmoitukset vievät turhaa rahaa, eivätkä ne tavoita enää ihmisiä, kuten ennen wanhaan.

Peruskurssin ilmoittautumislapuissahan on se kohta ”Mistä sait tiedon kurssista” ja suurin osa on nykyään joko ”Kuulin kaverilta”, tai ”Näin netistä”.
Myös julisteista, joita jaetaan talkoilla ympäri kaupunkia on ollut hyötyä.

Mutta, siis tytyyväiset harrastajamme, jotka suosittelevat myös Chitaladaa kavereilleen ja tutuilleen, tuovat näköjään seuraan suuren osan myös uusia harrastajia, ja päätimme nyt tavallaan myös palkita tämän tälläisellä ”tempauksella”:

Suosittele kaverillesi syksyn peruskurssia ja kun hän on maksanut kurssimaksun (lappuun kirjoitetaan suositttelijan nimi), niin Sinä saat ilmaisen seuran (tai halutessasi Blue Cornerin) T-paidan. Seuran paidan arvo on 20€.

Mikäli saat houkuteltua kaksi, tai enemmän henkilöä kurssille, saat ilmaisen seuran vetskariihupparin.
Hupparin arvo on 39€.
Uusia paitoja ja huppareita teetetään lisää tämänkin vuoksi).

Salille tulee tällä viikolla niitä julisteita, joissa on kurssien alkamisajat ja -paikat.
Voit ottaa sellaisia mukaan ja antaa tutuille ja kavereille.
Tai, voit jakaa nuo kurssimainokset Facebookissa, viestein tms ja sano kaverillesi, että laittaa lappuun nimesi suosittelijaksi.

Tästä hyötyy siis kaikki. Tyytyväiset harrastajat, jotka tuovat seuraan uusia harrastaia, palkitaan ilmaisella paidalla, tai hupparilla ja seuralta säästyy turhaa rahanmenoa kalliisiin ja turhiinkin lehti-ilmoituksiin.