smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

CHITALADAN PUHEENJOHTAJA WMC:N VIRALLISEKSI PROMOOTTORIKSI SUOMESSA

Kansainvälinen Muaythain ammattilaisliitto WMC on yksi maailman tunnetuimmista ja vanhimmista lajin ammattilaisliitoista ja toimii yhteistyössä lajin kansainvälisen amatööriliiton IFMA:n kanssa.

IFMA:an kuuluu tällä hetkellä n 130 jäsenmaata.

Chitaladan puheenjohtaja, Pertti Nurmi vieraili WMC/IFMA:n pääkonttorissa, Thaimaan Bangkokissa, jossa tapaaminen oli sovittu ennalta ja mukana olivat Stephan Fox (WMC Vice President / IFMA General Secretary) ja Andrew Scott (WMC Sports Director/ IFMA Adminitration Officer).

Tähän asti WMC:n Pohjoismaiden toiminnasta on vastannut Ruotsin Kasra Ashhami, mutta nyt alunperin hänen ehdotuksestaan Suomeen valittiin oma WMC:n virallinen Promoottori, jonka kautta kaikki Suomen WMC-liiton toiminta tapahtuu tästä lähin.

Jo ennalta Stephan Fox ja Andrew Scott olivat puoltaneet ehdotusta ja asia sovittiin lopullisesti Bangkokin tapaamisessa, jossa WMC:n täysi tuki annettiin uudelle valinnalle.

Nyt kaikki WMC:n ammattilaisottelut voidaan sopia Suomen Promoottorin kautta, jolla on oikeus hyväksyä esim liiton kansalliset ja Pohjoismaiden mestaruusottelut.

Mahdolliset Suomessa järjestettävät liiton EM- ja MM-ottelut ja ottelijat niihin, sovitaan yhdessä WMC:n kanssa, Suomen Promoottorin kautta.

Suomen Promoottori voi toimia myös WMC:n ”valvojana” WMC:n ko otteluissa.

Tarkoituksena tällä on tuoda Muaythaita entistä enemmän esiin Suomessa myös isommissa tapahtumissa, mitä tullaan järjestämään eri ottelujärjestäjien toimesta eri puolilla Suomea ja lisätä näin lajin näkyvyyttä ja myös yhteistyötä Muaythain eri ottelutapahtumien järjestäjien ja seurojen kanssa.

Tätä kautta lajiin saadaan varmasti mukaan lisää näkyvyyttä ja toimintaa myös lajin amatööripuolelle.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/World_Muaythai_Council