smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

HYVIÄ ESITYKSIÄ CHITALADAN ENSIKERTALAISILTA HYVINKÄÄN SALIKISOISSA 18.3.2017

Hyvinkäällä Muaythai-liiton salikisoissa oli ensikertalaisina kehässä Inga Magga, Krista Pitkänen, Mantas Savicas ja Suvi Pouttu.
Inga otteli hyvin ja monipuolisesti (mukana oli hyvin myös esim. kyynerpäät, potkut sekä polvet), näin voittaen ottelunsa selvästi tuomariäänin 3-0.

Krista otteli myös hyvin ja sai vastustajaan osumaan hyvin potkuja ja polvia, tällä kertaa tasaisen ottelun voitto kuitenkin hajaäänituomiolla vastustajalle tuomariäänin 2-1.

Mantas otteli myös hyvin, parhaana puolenaan etenkin lähiottelun polvet ja lähiottelutilanteet ja voitti oman ottelunsa niinikään selvästi kaikin tuomariäänin 3-0.

Suvi astui Chitaladan ottelijoista kehään viimeisenä ja sai vastaansa kovasti päälle kaikin tavoin rynnivän vastustajan, jonka potkuja Suvi sai kuitenkin blokattua ja potkittua vastaan. Etenkin viimeisessä erässä Suvi sai vielä hyvin pysäreitä ja potkuja perille, mutta tällä kertaa vastustaja vei voiton tuomariäänin 3-0.

Kaikki ottelivat hyvin varsinkin ensikertalaiseksi, joten jatkossa heitä tullaan varmastikin näkemään uudestaankin kehässä.
Huoltajina mukana olivat Pertti Nurmi, Miina Sirkeoja ja Milja Nurmi, joka toimi omien ottelijoiden esityksien jälkeen myös tuomarina.

Salikisa hyvinkää

Salikisa hyvinkää2

Salikisa Hyvinkää3

Salikisa hyvinkää4