smtl

 

kickboxing

 

kravmaga

 

muaythaiagainstdrugs wmc new ifmalogo new

OTTELEMAAN?

Harjoituskisat on maaliskuussa omalla salilla, mutta jos joku haluaa kokeilla ottelemista Muaythai-liiton salkisoissa, niin nyt on oiva tilaisuus: lauantaina 27.1. järjestetään Chitaladan keskustan salilla Suomen Muaythai-liiton salikisat.

Ottelijoita tulee siis liiton eri seuroista ja ne arvostellaan. Otteluaika aloittelijoilla on 3x2min (minuutin tauko) ja käytössä kaikki suojat, eli rintapanssari, pääsuoja, kyynerpääsuojat, hammassuojat,alasuojat,sukkamallin säärisuojat ja 14oz hanskat. Hammassuojia ja alasuojia lukuunottamatta suojat tulee seuralta.
Ottelut ovat tekniikkaotteluita, eli liian kova kontakti on kielletty ja ottelijoille pyritään laittamaan yhtä kokenut/kokematon vastustaja vastaan.

Ottelemisessa ja siihen valmistautumisessa auttavat salin kokeneet huoltajat ja Pertti Nurmi. Eli, mikäli vähänkään kiinnostaa kokeilla, niin ilmoittautumiset minulle salilla, tai oman ryhmän vetäjälle. Ilmoittakaa nimi, paino ja kuinka kauan olette harjoitelleet. Ja pyrkikää käymään nyt kisoihin asti ainakin vähintään noissa minun vetämissä harjoituksissa ma ja ke 18.30-20.15 sekä pe 17.30-19.15. Lisäksi ottelijat treenaavat lauantaisin. Ottelemiseen liitto vaatii lisenssin, thainyrkkeilyottelun kattavan vakuutuksen ja passin. Nämä maksut voi hoitaa Suomen Muaythai-liiton sivujen kautta.
Muaythai.fi