SALI SULJETTUNA 13.4 ASTI

THL:n suositusten mukaisesti koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi ryhmäharrastuksia ja lähikontakteja harrastustoiminnassa tulisi välttää.

Seuran ohjaajat ja vastuuhenkilöt ovat päättäneet kantaa vastuun harrastajien ja heidän läheisten terveydestä ja suljemme salin nyt 13.4 asti. Jos tilanne jatkuu Koronan osalta, niin tiedotamme uudestaan aukiolosta.

Huhtikuun 2020 peruskurssit

Huhtikuu 2020 MT

Huhtikuu 2020 KM

UUSI HUIPPUETU CHITALADAN JÄSENILLE!

Nyt kaikille Chitaladan jäsenille (myös peruskurssilaisille) on tarjolla myös moderni 500m2:n kuntosali käyttöön TODELLA edulliseen jäsenhintaan.
Pyynikki Gym sijaitsee osoitteessa Pyynikintie 25 ja on käytössä omalla ovikoodilla joka päivä. (Salille on hankittu lähiaikoina myös paljon uusia laitteita).
Normaali kuukausihinta salille kuukausittain maksettuna on 45€/kk, mutta nyt Blue Corner Sport sponsoroi Chitaladan jäseniä siten, että tuo kuukausikortti maksaa VAIN 25€/kk. 10-kerran kortti salille on normaalisti 60€, mutta näin sponsoroituna hinta on vain 35€.
Maksu ja koodien saaminen tapahtuvat keskustan salin kassalta, jossa syötetään tiedot salin asiakasohjelmaan.

http://www.pyynikkigym.fi

https://www.facebook.com/Blue-Corner-Sport-327625927324050/

Pyynikki Gym

Lue lisää...

CHITALADAN OTTELIJAT VAHVOINA KOTIKEHÄN KISOISSA 10.12.2016

Suomen Muaythai-liiton kansalliset kilpailut ja nuorten SM-finaalit iskettiin Chitaladan salilla 10.12.2016.

Ensimmäisenä Chitaladan ottelijoista kehään astui vasta toiseen otteluunsa Roope Mäenpää, jolla oli vastassa HTBC:tä edustava Toni Hakakorpi. Vaikka ottelu oli ns tekniikkaottelu, se oli hyvin vauhdikas ja kovatempoinen. Roope oli selvästi kehittynyt ensimmäisestä ottelustaan ja otteli aktiivisesti ja teknisesti hyvin. Tällä kertaa HTBC:n ottelija vei kuitenkin ottelun voiton.

Täydellä kontaktilla oteltavissa 3x3min otteluissa ensimmäisenä Chitaladan ottelijoista oli puolestaan Teemu Hellevaara, jolla vastustajana oli niinikään HTBC:n Alexander Vartiaynen. Teemun vastustaja yritti etenkin kovilla lyöntisarjoillaan sekoittaa Teemun ottelutaktiikkaa, mutta Teemu sai lyönnit torjuttua ja potkittua välillä vastaan. Ottelu oli myös erittäin vauhdikas, mutta Teemu ei omasta mielestään saanut ehkä parastaan esille tällä kertaa, mutta otteli kuitenkin hyvin ja voitti siten kovan ottelun.

Chitaladan Aleksi Matikainen otteli Turku Thaiboxing Clubia edustavaa (joka harjoittelee ilmeisesti Tampereella WFC-salilla) German Volkovia vastaan ja heti ottelun alussa näki vastustajan ilmeistä, että Aleksin kovat potkut tekivät todella tehtävänsä. Ottelu menikin kaikki kolme erää ihan selvästi "yhteen maaliin" Aleksin hyväksi, joka osoitti myös hyvää teknistä osaamistaan tehden tyhjäksi kaikki turkulaisen yritykset, joka olikin ihan aseeton Aleksia vastaan. Etenkin Aleksin kaikki potkut osuivat otteluasennossa eteenpäin nojaavaan vastustajaan ja kaikissa lähiottelutilanteissa Aleksi oli selvästi vahvempi. Vastustaja oli Aleksia ottelumäärältään kokemattomampi, mutta treeniajaltaan yhtä kokenut. Aleksi oli joka osa-alueella vastustajaansa parempi ja selvä voitto siis Aleksille.

Miina Sirkeoja otteli Chitaladan ottelijoista viimeisenä 3x3min Combat Academyn Areta Santosia vastaan. Miina oli alunperin tähdännyt otteluun sarjassa -60kg, mutta vastustajan sairastuttua tämä uusi vastustaja tuli tilalle ja ottelu käytiin sarjassa -67kg.
Combatin Areta yritti tulla vahvasti eteenpäin päälle, mutta Miina sai käännettyä kaikki tilanteet itselleen voitoksi ja otteli myös aktiivisesti, esittäen myös hyvää teknistä osaamistaan, osuen esim lyönti-potku ja lyönti-polvi kombinaatioillaan hyvin vastustajaansa. Miina esitti myös selvää kehitystä jälleen ottelussaan ja selvä voitto siis Miinalle.

Teemu

Aleksi

Miina

Yleisö

Lue lisää...

Pikkujoulut lähestyvät

Ilmoittaudu sinäkin mukaan salin kassalla!

pikkujoulu2016

Lue lisää...

Huhtikuun uudet peruskurssit alkavat viikolla 15

Pääsiäisen vuoksi huhtikuun peruskurssien alkamisajankohta muuttuu alun perin ilmoitetusta. Uudet peruskurssit alkavat viikolla 15 seuraavanlaisesti.

Thainyrkkeilyn peruskurssi, keskusta ti 7.4. klo:20.00

Naisten kuntothai, keskusta ke 8.4. klo:17.00

Thainyrkkeilyn peruskurssi, hervanta ti 7.4. klo:17.00

Krav Maga, Nääshalli, ke 8.4. klo: 20.00

Lisätietoa kurssit osiossa: http://www.chitalada.com/index.php/kurssit/kurssitiedotteet

Lue lisää...

Jäsenmaksulle vielä lisää katetta

Ensi viikon perjantaista (9.5) lähtien Chitaladan jäsenten on mahdollista treenata mattotekniikoita TJJK:n taiturin Erno Elglandin opastuksella joka perjantai klo 19:15 alkaen. Tämän Vaasasta lähtöisin olevan miehen veri ei vapise ja tilastot ovat kunnossa. Ernon tärkeimmiksi saavutuksiksi tähän mennessä lukeutuu:
 - 4x lukkopainin SM, viime vuoden ammattilaisten paras ottelija
 - bjj sm, suomen avoimet voittanut
 - lukkopainin EM-2, maailman ranking-8

TERVETULOA!

Elgland

Lue lisää...

CHITALADAN UUDET PERUSKURSSIT ALKAVAT HUHTIKUUSSA

TH KB Tampere A3Krav Maga Tampere A3

Lue lisää...