Chitalada suomeksi

CHITALADA FINLAND- TERVETULOA MUKAAN SALILLE, JOSSA SAAT MAAILMAN HUIPPUTASON OPETUSTA!
 
Chitalada Finland on perinteikäs tamperelainen kamppailu-urheiluseura, joka on toiminut menestyksekkäästi jo yli 35 vuoden ajan. Nykyään toimintaa Tampereella on sekä keskustassa (Puutarhakatu 12) ja Hervannassa.
 
Harjoitellessasi Chitaladassa saat varmasti ammattitaitoista opetusta Potkunyrkkeilyssä ja Thainyrkkeilyssä (Muaythai) sekä Krav Magassa ja kuulut samalla Suomen Potkunyrkkeilyliiton, Suomen Muaythai-liiton sekä Pohjolan Krav Maga- liiton jäsenseuraan. Tämä takaa myös runsaat ja monipuoliset leiri- ja kilpailumahdollisuudet, niin Suomessa, kuin ympäri maailman. Seurallamme on myös erittäin hyvät kansainväliset yhteydet, mm "oma" huipputason Thainyrkkeilysali Bangkokissa,Thaimaassa, jossa jäsenemme voivat vierailla ja vastavuoroisesti salin thaimaalaisia huippunimiä vierailee salillamme Suomessa tasaisin väliajoin.
 
MENESTYSTÄ KILPAILUISSA
 
Chitalada Finland on tunnettu laadukkaasta ja monipuolisesta harjoittelusta, tämän seurauksena on voitettu useita Suomen mestaruuksia sekä Potkunyrkkeilyssä että Thainyrkkeilyssä, kuten myös useita kansainvälisiä arvokisamitaleita.  Ottelijamme ovat menestyneet niin amatööri-, kuin ammattilais-kilpailuissa.
 
CHITALADA ON VIIME VUOSIEN MENESTYNEIN THAINYRKKEILYSEURA SUOMESSA
 
Saavutuksina voidaan mainita mm amatööreissä:
-lukuisia Suomen mestaruuksia
-Pohjoismaiden mestaruuksia
-Euroopan mestaruuksia
-maailmanmestaruuksia
 
Ammattilaisissa mm:
-Pohjoismaiden mestaruus
-Euroopan mestaruuksia
-useita maailmanmestaruuksia
-Thaimaan thainyrkkeilystadionien mestaruuksia
 
Lisäksi, ainoana kamppailulajiseurana Suomessa: Sportaccord Combat Games-kultamitali. (Ja ainoana thainyrkkeilyn osalta koko Pohjoismaissa).
 
Ottelijamme ovat olleet edelläkävijöitä Thainyrkkeilyn emämaassa monessa suhteessa: osallistuimme ensimmäisinä suomalaisina Thaimaan Kuningattaren kunniaksi järjestettyihin kilpailuihin, kuten myös Thaimaan Kuninkaan kunniaksi järjestettyyn tapahtumaan. Lisäksi ensimmäinen suomalainen ottelija kuuluisalla Lumpinee-stadionilla oli seurastamme.
 
Ottelijamme ja valmentajamme tunnetaan Thaimaassa ja ovat korkealle arvostettuja saavutuksiensa ansiosta. Opetamme ja kunnioitamme puhdasta,perinteistä Thainyrkkeilyä ja tämän vuoksi ottelijamme ovatkin pystyneet voittamaan itseään kokeneempia thaimaalaisia vastustajia, joita ovat valmentaneet kokeneet thaimaalaiset valmentaja- legendat.
 
TUNNUSTUSTA MONELTA TAHOLTA
 
Seuramme kilpailijat ja valmentajat ovat saaneet paljon ansaittua huomiota mediassa (TV,radio,lehdistö,internet) ja olleet kutsuttuina vieraina esim Tampereen Raatihuoneella, sekä useasti Thaimaan Suurlähetystön juhlallisuuksissa.
 
PANOSTAMME KUITENKIN PÄÄASIASSA KUNTOILUUN
 
Suurin osa harrastajistamme on mukana kuitenkin pelkästään kuntoilumielellä ja harjoittelu sopiikin erinomaisesti kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Ammattitaitoinen opetuksemme takaa jokaiselle harrastajalle turvallisen ja mukavan harjoittelun. Peruskurssin jälkeen voi valita myös ryhmän, missä ei ole lainkaan ottelunomaista harjoitusta.
 
REILUSTI TREENIIKAA-PARHAAT OHJAAJAT
 
Kaikki ohjatut harjoituksemme ovat 1,5h mittaisia ja tarjoamme peruskurssin jälkeen reilusti treeniaikaa - halusit sitten treenata lähes päivittäin, tai mahdollisuuden valita itsellesi sopivat treeniajat myös kesällä.
Seurassamme on runsaasti kokeneita ja motivoituneita ohjaajia, jotka harjoittelevat myös itse jatkuvasti. Haluamme tarjota yhtä hyvää opetusta, niin maailman huipulla kilpailevalle, kuin ihan kuntoilevallekin jäsenelle.
Myös Krav Magassa kaikki ohjaajamme omaavat voimassa olevan, kansainvälisen lajiliiton ohjaajakoulutuksen ja opetusluvan, jonka omistamista auditoidaan säännöllisesti liiton taholta. Tämä takaa ohjaajien omistautumisen lajille ja hyvän tason opetuksessa.
 
MYÖS JUNNUTOIMINTAA
 
Aloitimme keväällä 2008 myös oman ryhmän junioreille Junnuthai-nimellä ja ryhmästä tuli heti menestys.
 
PERUSKURSSIT
 
Järjestämme peruskursseja kolme kertaa vuodessa (Hervannassa kaksi kertaa). Uudet kurssit alkavat tammikuun alussa, sekä elo/syyskuun vaihteessa. Lisäksi kevätkurssi huhti-toukokuussa. Kick-/Thaiboxing peruskursseilla harjoitellaan Kickboxingin ja Thaiboxingin perusteet ja Krav Maga peruskursseilla Krav Magan perusteet. Kick-/Thaiboxing kurssin jälkeen voit valita, haluatko jatkaa Potkunyrkkeilyn (Kickboxing) vaiThainyrkkeilyn (Muaythai) harjoittelua. Krav Magassa kurssilaiset siirtyvät kurssin jälkeen Krav Magan yleisryhmään.
 
KRAV MAGA
 
Aloitimme Krav Maga-toiminnan ensimmäisten seurojen joukossa Suomessa jo vuonna 1997 ja opetamme edelleen puhdasta ja suoraviivaista Krav Magaa keskustassa (Puutarhakatu 12) ja Hervannassa. Krav Maga on tehokas ja helposti opittava moderni itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä. Taktiikkaan ja suoraviivaisiin tekniikoihin perustuva järjestelmä hyödyntää ihmisen luontaisia reaktioita sekä arkoja paikkoja. Siitä johtuen Krav Magaa on sanottu tositilanteissa testatuimmaksi lähitaistelujärjestelmäksi maailmassa. Krav Maga on saanut jalansijaa myös eri maiden viranomaisyksiköissä (FBI, DEA, ATF, SWAT, GIGN, Scotland Yard sekä kymmenet USA:n poliisilaitokset) mm. juuri tehokkuutensa vuoksi. Krav Maga soveltuu nuhteettomille (ei rikoksia), täysi-ikäisille naisille ja miehille (K-18) itsepuolustusharrastukseksi ja viranomaisille ammattikäyttöön.
 
Tavallisimpien otteiden, kuristusten sekä lyöntien ja potkujen torjumisien lisäksi harjoitellaan terä-, lyömä- ja ampuma-asetta vastaan tehtäviä tekniikoita jonka opetuksesta vastaavat Tampereen vanhimman Krav Maga-koulun kokeneet ja ammattitaitoiset - maailmalla virallisesti tunnustetut kouluttajat.
 
TERVETULOA MUKAAN!

 

Poistettu haittakoodia