SEURAAVAT PERUSKURSSIMME ALKAVAT TAMMIKUUSSA 2023

Tarjoamme parhaat ohjaajat, sekä reilusti treeniaikaa!

Olemme toimineet jo reilun 40-vuoden ajan. Kokemus ja toiminnan pitkäjänteisyys näkyvät sekä kilpailumenestyksessä, että laadukkaassa, turvallisessa ja mukavassa harjoittelussa myös tavallisen kuntoilijankin näkökulmasta.

Chitalada Finland on menestynyt myös kilpailuissa MM-tasolla asti, tämä takaa myös laadukkaan opetuksen kuntoilumielellä treenaavalle. Pääosa harrastajistamme onkin mukana ihan kuntoilumielellä.

PERUSKURSSEILLE ILMOITTAUTUMINEN:

Voit ilmoittautua kursseille ensimmäisten harjoitusten yhteydessä, etukäteen keskustan salin kassalle (Puutarhakatu 12) tai lähettää ennakkoilmoittautumisen sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoita sähköpostissasi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, sekä mihin ryhmään (Krav Maga, Thai/Kick, Naisten kuntothai) haluat ilmoittautua. Ilmoita myös, ilmoittaudutko keskustan vai Hervannan ryhmään.

Ensimmäinen harjoituskerta on ilmainen.

MUAYTHAI (THAINYRKKEILY) / K1 POTKUNYRKKEILY:

Ensimmäiset harjoitukset tiistaina 10.1.2023 klo: 20.00 

Puutarhakatu 12

Ohjatut harjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 20:00 - 21:30 + jo kurssin aikana mahdollisuus käydä samalla maksulla vapaa-vuorolla lauantaisin ja osallistua oheisharjoitteisiin.

Peruskurssin ohjaajana keskustassa ti ja to klo 20 toimii Suomen kaikkien aikojen menestynein thainyrkkeilijä Milja Heino sekä seuran päävalmentaja Pertti Nurmi!

Peruskurssilla käydään Muaythain ja potkunyrkkeilyn perusteet. Mahdollisuus jatkaa myös ryhmässä, jossa ei ole lainkaan ottelunomaista harjoitusta eli sparria (ei myöskään peruskurssin aikana). Suurin osa harrastajistamme on mukana ihan kuntoilumielellä, mutta jos tavoitteesi on jossain vaiheessa myös nousta kehään kilpailumielellä, saat varmasti parhaan mahdollisen valmennuksen, jonka avulla seuramme ottelijat ovatkin otelleet menestyksekkäästi.

NAISTEN KUNTOTHAI:

Ensimmäiset harjoitukset maanantaina 9.1.2023 klo: 17.00 

Puutarhakatu 12

Suosittu kuntoiluhenkinen ryhmä naisille. 

Ensimmäinen harjoitus ilmainen.

Ohjatut harjoitukset maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17:00 - 18:30 sekä jo kurssin aikana mahdollisuus käydä samalla maksulla vapaa-vuorolla lauantaisin ja osallistua oheisharjoitteisiin, kuten jooga.

JUNNUTHAI:

Uudet harrastajat voivat tulla mukaan joka lauantai klo: 11.45-12.45.

Puutarhakatu 12

Suosittu junnuryhmä on tarkoitettu n.7-14 vuotiaille. Mukavaa ja monipuolista liikuntaa lajiharjoitusten ohessa.

Ohjatut harjoitukset 1x/vko aloittelijoille ja pidempään harrastaneille. Lauantaisin klo:11.45.-12.45 (kokeneemmat juniorit klo:11.45- 13.15)

ITSEPUOLUSTUS/ KRAV MAGA:

Ensimmäiset harjoitukset tiistaina 10.1.2023 klo: 18:30 

Puutarhankatu 12

Harjoitukset aina tiistaisin ja torstaisin klo 18:30, myös lauantain vapaavuoro ja jooga sisältyy kurssin hintaan.

Krav Maga on tehokas ja helposti opittava moderni itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä. Taktiikkaan ja suoraviivaisiin tekniikoihin perustuva järjestelmä hyödyntää ihmisen luontaisia reaktioita sekä arkoja paikkoja. Siitä johtuen Krav Magaa on sanottu tositilanteissa testatuimmaksi lähitaistelujärjestelmäksi maailmassa.

Krav Maga soveltuu kaikille yli 15-vuotiaille itsepuolustusharrastukseksi ja viranomaisille ammattikäyttöön.

Tavallisimpien otteiden, kuristusten sekä lyöntien ja potkujen torjumisien lisäksi harjoitellaan terä-, lyömä- ja ampuma-asetta vastaan tehtäviä tekniikoita, jonka opetuksesta vastaavat Tampereen vanhimman Krav Maga-koulun kokeneet ja ammattitaitoiset liiton (Suomen Krav Maga liiton) viralliset kouluttajat.

Ensimmäinen harjoitus ilmainen.

 

MUAYTHAI/ K1 HERVANTA 

Hervannan Vapaa-aikatalo, Lindforsinkatu 5, sali 136

Ensimmäiset harjoitukset tiistaina 10.1.2023 klo 19:00. Harjoitukset aina tiistaisin ja torstaisin klo 19:00. Myös Hervannassa treenaavat ovat tervetulleita keskustan salin harjoituksiin.

 

HUOM: meillä käy SPORTTIPASSI/ePassi, SMARTUM-liikuntasetelit, SMARTUM Saldo, TYKY-setelit, sekä Luottokunnan Virikesetelit! Keskustan salin kassalla voit maksaa myös pankki- ja luottokorteilla.

 

KURSSI-INFOA, YLEISTÄ:

Kurssimme ovat erittäin suosittuja ja voit ilmoittautua kursseille ensimmäisellä treenikerralla tai ennakkoon sähköpostitse, niin voit varmistaa pääsyn haluamaasi ryhmään.

Peruskurssin jälkeen voit harjoitella sekä keskustan salilla että Hervannan vuoroilla. Samalla maksulla voit käydä niin Krav Magassa kuin thainyrkkeilyssäkin.

Esim thainyrkkeilyssä harjoituksia kurssin jälkeen n. kymmenen harjoitusta viikossa, joista voit valita itsellesi sopivat ryhmät ja ajat. 

Hinta: 110€

HUOM: Meillä ei erikseen liittymismaksuja, jäsenmaksuja tai pitkiä sitoumuksia!

Kesto: n. 2 kk

Ohjatut lajiharjoitukset 2 x/vko a 1,5h.

 

LISÄKSI KURSSIN HINTAAN SISÄLTYY:

- VAPAAVUORO: (Ei ohjausta, mutta salin välineet käytössä omatoimiseen harjoitteluun)

Keskusta: Lauantai- iltapäivisin

- OHJATUT JOOGA-tunnit noin kerran kuussa

 

 

 

Aktiiviseen toimintaamme voit tutustua osoitteessa:

www.facebook.com/groups/Chitalada/

http://www.chitalada.com/

Wave100-kanavan ohjelma, joka kuvattu salillamme: 

http://www.youtube.com/watch?v=ZpGue986w48

Tervetuloa!

Chitalada Finland on tunnettu laadukkaasta ja monipuolisesta harjoittelusta, tämän seurauksena on voitettu useita Suomen mestaruuksia sekä potkunyrkkeilyssä että thainyrkkeilyssä, kuten myös useita kansainvälisiä arvokisamitaleita. Ottelijamme ovat menestyneet niin amatööri- kuin ammattilaiskilpailuissa.

Saavutuksina voidaan mainita mm amatööreissä:

- lukuisia Suomen mestaruuksia
- Pohjoismaiden mestaruuksia

- Euroopan mestaruuksia
- maailmanmestaruuksia

Ammattilaisissa mm:
- Pohjoismaiden mestaruus
- Euroopan mestaruuksia
- useita maailmanmestaruuksia
- Thaimaan thainyrkkeilystadionien mestaruuksia
Lisäksi, ainoana kamppailulajiseurana Suomessa: Sportaccord Combat Games-kultamitali (ja ainoana thainyrkkeilyn osalta koko Pohjoismaissa). Kilpailumenestys osoittaa opetuksemme erinomaisen tason, josta pääsee nauttimaan seuramme jokainen harrastaja.

Pitkäaikaisen kokemuksen ja kilpailumenestyksen myötä seuramme on tunnettu Suomen ulkopuolellakin ja salimme sekä valmennuksemme onkin saavuttanut arvostetun maineen myös Thainyrkkeilyn emämaassa Thaimaassa, jossa jäseniemme käytettävissä on myös oma yhteistyösalimme Bangkokissa. Salillamme vierailee myös Suomessa aktiivisesti thaimaalaisia huippuottelijoita ja meillä on erittäin hyvät kontaktit eri maihin, joka takaa hyvät mahdollisuudet esim. otteluihin eri maissa.

Myös kuntoilumielellä harrastavalle nämä perusteet antavat varmasti takuun laadukkaasta valmennuksesta..

Chitaladan puheenjohtaja, Pertti Nurmi on myös nimitetty kansainvälisen lajiliiton IFMA:n ammattilaispuolen (130 jäsenmaata) WMC:n Suomen viralliseksi edustajaksi ensimmäisenä suomalaisena.

Hän on saanut myös Suomen opetus- ja kulttuuriministeriöltä Suomen Liikuntakulttuurin ja Urheilun Ansioristin.
Tunnustus on myönnetty Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi tehdystä työstä ja sen on allekirjoittanut Suomen Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho.

HL video Chitaladan syksyllä 2018 järjestämästä kansainvälisestä tapahtumasta, joka lähetettiin suorana myös IL TV:n kautta Suomeen ja myös kansainvälinen lajiliitto jakoi sen katsottavaksi ympäri maailman

https://youtu.be/Ox91Hz8yn_s

https://youtu.be/tpljboTtRV4

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää...